Test af flyverdragt – I den vildeste sne!

IMG_1728IMG_1731IMG_1737SÅ kom sneen endelig, og lige så meget som de havde lovet – mere endda, Noget nær 30-40cm!
Vi var i københavn hos gode venner lørdag og var over 2 timer om at køre hjem igennem det vildeste vejr, heldigvis på vinterdæk i modsætning til mange andre der sad fast rundt omkring i vejkanten!

Vi vågnede søndag morgen ved at Mynthe kom løbende ind i soveværelset med verdens største smil og nærmest råbende “vi skal ud, nuuuu”…
Og så måtte vi jo ud! Kælketur og snemand ventede.

For noget tid siden blev vi spurgt om vi ville teste en flyverdragt for Friends, hvilket jeg selvfølgelig takkede ja til – og søndag kom den endelig i brug!
Jeg valgte den leopard plettede, eller, det gjorde Mynthe, måske ikke lige første valget ud fra billedet, men jeg blev simpelthen så positivt overrasket over farven da den kom. Den er SÅ fin og afdæmpet og kan sagtens du til en skolepige – og vigtigst af alt, så elsker Mynthe den!

Flyverdragten har klaret sneen til UG! Den er virkelig lækker og ikke mindst blød. Den lader til at være i virkelig god kvalitet og har mange lækre detaljer som snefanger, reflekser, lommer, ekstra lukning ved hals og meget mere.
Herhjemme kender vi allerede til Friends overtøj i forvejen, Mynthes vinterjakke har vi nemlig ligesom sidste år, også i år købt i Kvickly – så vi kender alt til deres lækre kvalitets overtøj og kan kun give positive erfaringer med det.
– Du kan se meget mere lige her

IMG_1757

Følg bloggen via Facebook her
Følg bloggen via Bloglovin’ her

(Reklame. Indlægget indeholder sponsorerede produkter)

Leave a Reply