Soveværelset – Husets glemte rum

sov3sov sov1Herhjemme er vi egentlig faldet ret godt til efter flytningen, selvfølgelig er der altid et par hængepartier eller ti og nogle drømme man på sigt gerne vil have udlevet, men ellers er vi faktisk ret godt tilfredse og føler os hjemme – hvilket jeg synes er det vigtigste, man kan fylde et hus med nok så mange designer ting men det bliver det altså ikke hyggeligt og personligt af, og herhjemme elsker vi hygge. Vores hjem er et godt mix af lidt af det hele, design, ikea, genbrug, storskrald og arvestykker.

Men der er et rum der halter efter og det er soveværelset… Er det egentlig ikke altid sådan? Eller nej, i vores gamle hus var det faktisk ret fint, men der var det også i forbindelse med stuen og uden dør, så der gik jeg nok lidt mere op i det fordi det skulle være pænt og også anvendeligt i løbet af dagen.
I vores nye hus ligger soveværelset for enden af en lang gang og vi kommer der slet ikke i løbet af dagen, så det er faktisk kun de timer vi sover vi rent faktisk opholder os i rummet, måske er det derfor rummet halter.. Men det irriterer mig lidt og jeg vil gerne igang, store hvide vægge er nu engang bare ikke mig. Vores soveværelse er nærmest rent ikea, en hvid seng og et par hvide kommoder er alt hvad der er i rummet, udover en indbygget skabsvæg og en hel vindues facade.

Jeg har kigget lidt inspiration på nettet og er egentlig ret fascineret af det lidt enkle, men som samtidig er lidt fint, frisk og personligt. Måske en sart rosa farve på endevæggen? Eller måske lyse grå, manden skulle jo også gerne ville sove derinde.. En eller anden form for lidt opbevanring over sengen til lidt bøger og grønne planter og så nogle forskellige rammer på væggen sammen med en fed væglampe. Jeg drømmer måske også om en sengegavl – faktisk går jeg lidt med tankerne om at lave en selv..
Og så til sidst nogle lækre sengesæt og en masse puder – måske en flot sengetæppe? Men igen, who am I kidding – vi reder virkelig sjældent seng herhjemme!

 

Følg bloggen via Facebook her
Følg bloggen via Bloglovin’ her

(Billeder fundet på pinterest)

 

Leave a Reply