Soveværelses make over

bedroom

Jeg har vidst brokket mig lidt over vores soveværelse før, det er det eneste rum vi ikke rigtig har gjort noget ved overhoved. Der er bare hvidt hvidt hvidt og så står der en seng og en kommode, det er så kedeligt, og jeg har længe ønsket at lave det om.

I løbet af december måned fik jeg adventsgaver af min fantastiske kærestemand, og en af dem var et hjemmelavet gavekort til maling (og arbejdskraften) af den ene væg i soveværelset i valgfri farve. Han er sød ikk’? Først tænkte jeg rosa, men det ved jeg, at jeg om nogle måneder ville blive træt af, og manden sagde det var én gang maling, tihiii.. så tænker at jeg vælger en god og sikker grå farve, det bliver jeg nemlig ikke træt af, jeg elsker grå!

Hvis alt går efter planen, så står weekenden på en make over af soveværelset. Der skal males, og så har vi fået en senge gavl af min mor i julegave, så den skal selvfølgelig samles. Lidt planter og lidt billeder, nips mm. Jeg glæder mig!
Lige nu har jeg en grim skammel stående til de vigtigste sager og ellers er alt som sagt hvidt i hvidt og upersonligt, og dét er jeg altså ikke god til – slet ikke i et rum man bruger så mange timer i, det skal være hyggeligt, rart og personligt.
Jeg tror det bliver godt!

b5617307196f4397a2acd5861b9c2f7fJeg ved endnu ikke helt hvor mørk jeg vil have den grå, måske lidt ala den midterste – ikke for mørk men heller ikke for lys. Vores soveværelset er ikke vildt stort, så det er vigtigt farven ikke er alt for mørk, men samtidig skal man heller ikke være i tvivl om at væggen er grå…

 

Følg bloggen via Facebook her
Følg bloggen via Bloglovin’ her

Leave a Reply