Bag om bloggen, Statestik, Kontakt & Samarbejde

Hvis du eller din virksomhed gerne vil i kontakt med mig med henblik på et samarbejde om et produkt eller brand, kan der rettes henvendelse til mig på e-mail: cn.joergensen@hotmail.com

 

Bag om bloggen
– Hvem sidder der bag skærmen? 

Et kærligt, kaotisk og kreativt tænkende kvindemenneske der nærmer sig de 30 (!!!).
Mor til Mynthe og kærestefrue til manden i mit liv. Hverdagen er fyldt med planlægning og prioritering grundet dum kronisk smerte sygdom.
Er energien og overskuddet til det, elsker jeg at udfolde mig kreativt. Jeg elsker kreativitet, indretning og interiør, samt børneværelser!
Bloggen er mit glansbillede udadtil, hvor alt er fantastisk.. – Næsten da!

migmyn

 

Bloggen og Statestik

Bloggen blev grundlagt i 2009.

Månedligt besøgende:
Unikke besøg månedligt:

Facebook følgere: 643
Instagram følgere: 2446
Bloglovin’ følgere: 761

Kontakt

Mail: cn.joergensen@hotmail.com
Instagram: @pyntemynthe

Samarbejde

Det sker med jævne mellemrum, at jeg bliver kontaktet af forskellige pr-firmaer og virksomheder der ønsker at få deres produkter markedsført igennem min blog. Jeg føler mig meget smigret af de mange tilbud, og er utrolig glad for at min blog findes brugbar og interessant. Jeg tester og anmelder også gerne forskellige produkter der har min, og bloggens interesse som hovedmål.

Der kan forekomme affiliante links på bloggen, disse er ikke noget du som sådan vil mærke noget til og de koster ikke ekstra for dig. Jeg tjener derimod en lille procentdel af de køb, du laver ved brug af disse links. Altså er det derfor kun en ekstra udgift for selve webshoppen, aldrig for dig. Jeg har kun affiliante links til ting jeg selv ville købe og vurderer er relevant for mine læsere, de er derfor ligesom alle mine andre links.

Hvis et indlæg er betalt, indeholder et sponsoreret produkt, affilite links el. lign.. vil det altid stå anført i indlægget.

Hvis du eller din virksomhed gerne vil i kontakt med mig med henblik på et samarbejde om et produkt eller brand, kan der rettes henvendelse til mig på e-mail: 
cn.joergensen@hotmail.com

.

Leave a Reply