Kærligheden imellem mine to yndlings mennesker..

229092_10151182150378000_1114905600_nMynthe og kærestemanden, mine to yndlings mennesker i hele den her verden. To mennesker som heldigvis også elsker hinanden!

Jeg kan slet ikke forstå hvor heldig jeg er, tænk at de personer man elsker aller mest også er hinandens yndlings personer? Så bliver det altså ikke meget bedre.
Mynthe var lige knap to år da hun mødte kærestemanden for første gang, og allerede ved første møde – på neutral grund og en unge fyldt med skoldkopper i hele femøren var der kemi imellem de to, og den kemi er bare vokset og vokset, får nu at være en enorm stor og gensidig kærlighed fra dem begge.

Den dag idag har de to et helt specielt forhold til hinanden, falder Mynthe og slår sig er det som oftest ikke mig hun går til, men kærestemanden. Ligeledes hvis hun har brug for en ekstra krammer eller lidt puttetid er det ham, først var jeg lidt øv over at han uden tvivl har scoret hendes hjerte og ikke længere mig – men tænk engang, det er da en mega gave, at de to bare har hinanden? Jeg elsker det, og jeg elsker at når jeg kommer ind for at sige godnat efter de har læst historie, så ligger de og snakker og fniser ved siden af hinanden og bare nyder det. De to har bare et eller andet særligt sammen, som slet ikke kan forklares og Mynthe ser absurd meget op til kærestemanden.

Kærestemanden er ham der står op med hende om morgenen, sørger får tøj og mad og får hende afleveret i skole – som regel er det faktisk også ham der henter igen om eftermiddagen. Han står for springgymnastikken og fodboldkampene, og alle de andre ting de to finder på i hverdagene. Jeg er så beæret over at have fundet en så fantastisk mand, som når nu jeg ikke selv kan mange af disse ting, ikke blot bare hjælper mig, men rent faktisk gør det fordi han har lyst!

Mynthe spurgte den ene dag kærestemanden om han ville elske den nye baby mere end hende, når nu han blev en “rigtig far” – mit hjerte sprang lige et slag over, for sikke store tanker fra sådan en lille pige, men selvfølgelig er det noget der vil rumstere i hendes smukke hoved. Selvfølgelig vil blodsbåndet måske altid være størst, men heldigvis er kærestemanden et så stort et menneske, at han på ingen måde vil gøre forskel, fysisk eller psykisk. Dét fik han selvfølgelig også forklaret Mynthe.

Mynthe har selvfølgelig også en “rigtig” far, altså sådan i biologisk forstand, og de to har det også skønt sammen – heldigvis, og Mynthe er mægtig glad for ham!
Som hun selv siger så er hun bare sådan et barn der er ekstra heldig fordi hun har to fædre der elsker hende. Hvis folk spørger til kærestemanden, siger hun stolt “det er min bonus far” – og i hendes forstand er han virkelig bare en ekstra bonus for hende!

mine to

 

Følg bloggen via Facebook her
Følg bloggen via Bloglovin’ her

2 Comments on Kærligheden imellem mine to yndlings mennesker..

 1. Marianne
  juni 15, 2016 at 21:35 (1 år ago)

  Åhh, hvor er det et smukt indlæg. Jeg sidder og er helt rørt, selv om jeg ikke kender jer. Størst af alt er kærligheden……

  Svar
 2. Karina Viki
  juni 16, 2016 at 09:15 (1 år ago)

  Hvor er det fantastisk at læse :) “Min bonusfar” det er simpelthen så godt en udtryk ;)

  Svar

Leave a Reply