Genbrugs guld til lillesøster

13414267_295293427473350_429997702_nVi er så småt ved at være gået godt igang med de første indkøb til lillesøster, det er egentlig svært det der med at vurderer hvornår man skal gå igang, lysten har været der men frygten har desværre sejret, men nu er vi for alvor igang og der hænger en fin liste på vores køleskab med alle de ting der skal købes inden hendes ankomst – og hold nu op det er mange! Især fordi jeg jo intet har gemt fra Mynthe…

Jeg er mega stor fortaler for genbrug – på alle leder og kanter. Og det gælder selvfølgelig også når det kommer til lillesøster.
Visse ting vil vi dog gerne have fra ny af, dels fordi noget handler om sikkerhed, men også hvis vi ved det er ting vi skal have de næste mange mange år, så vil vi gerne kaste nogle penge efter det, og således have det fra ny af selv.
Egentlig handler det for mig ikke så meget om penge, eller jo, for jeg elsker at gøre et godt kup og følge at jeg spare en masse. Vi kunne sagtens købe alt fra nyt af, og det er heller ikke fordi at vi økonomisk er nødsaget til kun at gå efter genbrug, slet ikke, men jeg elsker det, jeg får et kick ud af at finde gode tilbud og at gøre gode genbrugs kup – så hvorfor ikke, på den måde både værner vi om miljøet og sparer lidt penge, win win!

Jeg har fundet super meget lækkert og fint tøj til lillesøster rundt omkring, primært i Kirppu, på Instagram og igennem reshopper.
Det er nu lidt hyggeligt med de helt små størrelser, man glemmer lidt hvor små de egentlig er når de kommer til verden..
Jeg elsker grå, og det ses bestemt også i lillesøsters garderobe, indtil videre består den nemlig primært at grå og andre sarte farver. Jeg er slet ikke til farver eller vilde print, overhoved ikke faktisk. Nogen vil måske mene at lillesøster vil blive en kedelig grå mus, men så er hun vores lille grå mus – og helt grå det bliver hun altså ikke, der har sneget sig en lille smule tøse farver ind hist og pist.

 

Følg bloggen via Facebook her
Følg bloggen via Bloglovin’ her

Leave a Reply