Farvel loppemarkedsæson, Goddag til ‘køb-lopper-på-internettet’ sæsonen!

Nu er loppemarkedsæsonen jo slut, men derfor behøver salg og køb af skønne brugte ting jo ikke stoppe!

Jeg lever og ånder for den blå avis, eller.. ej, det er jo så nok så meget sagt! Men jeg har min faste daglige gang på dba.dk – det killer helt i fingrerne, jeg skal altid liiiiige se om der er kommet noget nyt jeg ikke kan leve uden.
Konceptet er jo fedt, sælg det du ikke længere kan bruge så andre kan få glæde af det! Jeg både køber og sælger, stort set hele mit hjem er købt igennem den blå avis. Mit spisebord fik jeg for halvanden hundrede og stolene, jeg fik 4 for én stols pris! Jeg er en nærrigrøv, og kan jeg få tingene til en tiendedel af butiksprisen, bare ved at det er lidt brugt, gør jeg gerne det! Mynthes seng er også købt brugt ligesom reolerne på hendes værelse. Jeg er en rigtig ‘kregler’ så jeg prutter prisen så langt i bund som muligt – det kan man jo lige så godt!

Image and video hosting by TinyPic

19 Comments on Farvel loppemarkedsæson, Goddag til ‘køb-lopper-på-internettet’ sæsonen!

 1. Anonymous
  oktober 18, 2012 at 10:27 (5 år ago)

  Rigtig godt indlæg! Har selv kig på de stole og 4 styk for en stols pris er da vildt godt krejlet!

  - Tina

  Svar
  • PynteMynthe og Mor
   oktober 22, 2012 at 19:46 (5 år ago)

   Nemlig ja! Er vild med stolene og vil SÅ gerne have to mere, kan bare ingen finde :(

   Svar
 2. Pia
  oktober 18, 2012 at 12:18 (5 år ago)

  Kan ikke være mere enig Camilla! Lækre sager til 500 kr.

  Det er som om, at en handel på denne måde gør, at jeg bliver mere glad for tingene jeg køber, end hvis jeg blot var kørt i fx. IKEA, Bilka, Idemøbler osv.

  Smil fra Pia

  Svar
  • PynteMynthe og Mor
   oktober 22, 2012 at 19:47 (5 år ago)

   Præcis! Jeg bliver også gladere for tingene, og pludselig har de en historie med sig – og hvorfor købe nyt, når gammelt kan være lige så fint.

   Svar
 3. Lise
  oktober 18, 2012 at 13:18 (5 år ago)

  Helt i min ånd. Det samme gælder børnetøj. Køber rigtig mange mærke vare, til ingen penge, så børnene har noget fedt at gå i. Ellers havde der kun været råd til Bilka og hm tøj.

  Svar
  • PynteMynthe og Mor
   oktober 22, 2012 at 19:48 (5 år ago)

   Ja lige præsic! Det gør jeg også :-)
   Er også stor forbruger på Trendsales!

   Svar
 4. Uglemors verden
  oktober 18, 2012 at 14:38 (5 år ago)

  Åh ja!!! dba er et fantastisk sted – har selv lige solgt flere ting den vej og ligeledes handlet der MANGE gange ;)

  - og så er jeg lige nødt til at spørge – de reoler på Mynthes værelse – hvor er de fra??? det er jo lige sådan nogle der kunne være fede på begge vores ungers værelser når de er klar til indretning :)))

  Kh Karina

  Svar
  • PynteMynthe og Mor
   oktober 22, 2012 at 19:50 (5 år ago)

   Ja, jeg har som sagt også købt og solgt hele mit hjem der igennem :-)

   Reolerne er faktisk bare Billy reolerne fra IKEA, og så med en overbygning ovenpå så de bliver ekstra høje. Man kan faktisk få ret mange fede tilbehørs ting til de reoler – og igen, brugt på den blå avis :-)

   Svar
 5. Henny
  oktober 18, 2012 at 19:27 (5 år ago)

  Jeg er også en krejler… og en ihærdig en. Jeg kan kun sige at jeg er enig med dig.

  Mit gode råd er køb dyre mærkevare brugt på Trendsales, og sælg det næste vinter, og få næsten det samme igen. Det er på denne måde MindsteDatter får “nyt” vinterjakke og flyverdragt hvert år. Det kan sagtens betale sig.

  Svar
 6. Pustetrolden
  oktober 18, 2012 at 19:45 (5 år ago)

  Yeah…. Sådan er jeg også. Hellere brugt og så spare penge. Ingen af mine piger har sovet i nye senge. Sengene er købt enten på gul og gratis eller hos bekendte. Jeg skal også gerne have min daglige dosis på DBA, guloggratis og trendsales…

  Svar
  • PynteMynthe og Mor
   oktober 22, 2012 at 19:53 (5 år ago)

   Præcis, og der er nu også en vis charme når tingene har en lille historie med sig. F.eks. har Mynthes trip trap stol tilhørt 5 børn før hende :)

   Svar
 7. DBA Support
  oktober 19, 2012 at 07:12 (5 år ago)

  Tusind tak fordi du deler dine erfaringer fra DBA her på din blog – og hvor er det nogle skønne ting du har fundet! Fortsat rigtig go´ fornøjelse med DBA og go´ jagt :)

  Hilsner fra Lene, DBA Support

  Svar
 8. Camilla
  oktober 20, 2012 at 08:11 (5 år ago)

  Næhh et rigtig flot børneværelse.. og super lækkert sengetøj du har på :-)

  Hvor har du købt de bogstaver du har hængende på væggen – også fra dba ?

  Svar
 9. Connie
  januar 21, 2013 at 07:43 (4 år ago)

  Er på vej igennem hele din blog efter lige at have opdaget den…. Skøn blog! :-))
  Lækkert værelse mynthe har fået og sikke flotte malerier ved jeres spisebord!
  Kram connie.

  Svar
  • PynteMynthe og Mor
   januar 22, 2013 at 20:50 (4 år ago)

   Hej Connie, Velkommen til :-) Og tak for rosen, altid dejligt når det man skriver og viser kan bruges af andre. Det er Mynthes gamle værelse, vi flyttede i November, men ja det var et rigtig hyggeligt lille værelse. Måske jeg snart skulle få vist hendes nye frem :-)
   Malerierne har jeg selv lavet, og har faktisk overvejet at sælge dem da jeg har lavet nye. Sig til hvis du er interesserede? :-)

   Svar

Leave a Reply