En tur i Cirkus Arena

IMG_5423IMG_5432IMG_5435IMG_5460IMG_5466IMG_5421

Vi startede dette års sommerferie ud med en tur i cirkus. Vi var nemlig så heldige at få foræret nogle billetter til Cirkus Arena, og hvem siger nej tak til det – i hvert fald slet ikke Mynthe, som bliver et stort smil hver gang hun ser en cirkus plakat!

Cirkus Arena, Nordens største cirkus. Faktisk var det Mynthes første gang i et “stort” cirkus, vi har nemlig altid besøgt de lidt mindre cirkus’er, da vi frygtede et større ville virke for voldsomt – men nej slet ikke, Mynthe havde en fest uden lige.
Det er lidt sjovt at sammenligne faktisk, selvfølgelig er biletterne dyrere, men forestillingen er også længere. Der er flere numre og en helt anden oplevelse iform af lys og lyd, der var jeg meget positivt overrasket.

Dog må jeg også indrømme at jeg krummer tær ved tanken om store dyr i et cirkus, det har jeg lidt svært ved, da jeg mener at vilde dyr som f.eks. elefanter og kameler ikke hører til i et cirkus – når dét så er sagt, så synes jeg faktisk at det virkede til at de selv havde lidt at skulle have sagt, da kamel nummeret ikke lykkedes for 3. gang fordi kamelen ikke gad følge ordre, fik de lov at “slippe” – fik en godbid og sendt ud af manegen, ingen råben, pisk, pres el. lign. det var rart at se. Der var også søløver, og der kunne man se at de nød opmærksomheden var puplikum, uden tvivl.

Bedst af alt var det dog da klovnen kom og hev kærestemanden med op i manegen, og han skulle være en del af et helt nummer – aldrig har jeg grint så meget! Hold nu op… Jeg ved ikke helt hvad han selv mente om det, og da slet ikke fordi hans kollega sad i den anden ende af teltet og filmede det hele! Tihii..

Jeg havde en fest, Mynthe havde en endnu større fest og kærestemanden – ja, han vil helst bare ikke sidde forrest næste år, for vi kommer bestemt igen!

Hvis I skulle have lyst til en cirkus tur kan I se tourplanen her.

 

Følg bloggen via Facebook her
Følg bloggen via Bloglovin’ her

1 Comment on En tur i Cirkus Arena

  1. Karina Carmen Musaeus Schwartz-Arndal
    august 3, 2016 at 12:28 (11 måneder ago)

    Muligvis en lyseslukker, meeeen jeg ville som din kæreste også takke nej til at sidde på forreste række næste gang. :-)

    Dejligt, at I havde en god tur i et stort cirkus.

    Svar

Leave a Reply