Der var engang et vitrineskab.. Og en enorm kærlighed…

vitrineFor snart 7 år siden, skrev jeg et kort lille indlæg om mit dengang, seneste kærligheds crush, et stort smukt vitrineskab. Jeg skrev at det aldrig måtte forlade mig igen, og dét er en følelse jeg stadig har – også selvom jeg (desværre) ikke har haft det i brug de sidste 5 år! Dengang kærestemanden og jeg flyttede sammen, var der desværre ikke plads til det, så jeg fik det opmagasineret i håb om at få det hjem igen. Siden hen har det været lånt ud til min svigerinde, og derefter igen opmagasineret hos min faster – hun spurgte mig i efteråret, om det fortsat skulle gemmes eller om jeg havde en idé om det skulle sælges eller hvordan, fordi de snart selv skulle bruge pladsen. Idéen om at jeg skulle skille mig af med det, gjorde ondt bare ved tanken – og dét så min faster heldigvis, så det fik lov at blive lidt tid endnu. Og sørme om ikke tiden er kommet til at det snart skal “hjem”, for det kommer til at passe skide hamrende pisse godt ind i vores nye hjem! Bum, endelig skal vi genforenes – min helt store vitrine kærlighed og jeg, og jeg glæder mig.

Min idé om at få det malet og tapetseret i sin tid, skete der dog desværre aldrig noget videre med (surprise!) MEN, nu har jeg en plan, og det trænger også til lidt ekstra kærlighed efter så mange år i en lade, men det bliver godt – det er jeg sikker på.
Kærestemanden er (som altid) ikke helt med på mine idéer fra starten, men han kender mig efterhånden så godt at han stoler på mig – for det ender som oftest med at blive meget godt, som han siger – det er da kærlighed ikk’?..
Min idé er at skabet skal males i sort højglans, og så være hvidt indvendigt. Jeg tror det bliver skide flot. Aller helst ville jeg gerne have det malet hos en autolakør, meeeen, det tror jeg nu alligevel bliver lidt svært at få trumfet igennem, så desværre må jeg nok igang med penslen selv.. For at vise kærestemanden noget lignende, fandt jeg lidt inspiration på pinterest.

b0f8a18bf7b13404dc2b7d4953465eef3ec74d2ca91d533e9772ed33c96275d1e867813fff1cee818bc53533dde404e7

 

Følg bloggen via Facebook her
Følg bloggen via Bloglovin’ her

Leave a Reply